Verder

verder-620-192

‘Verder’ is onze nieuwste workshop die, net als de andere workshops is gebaseerd op de ervaring van de vergeving van het zelf en het in de praktijk brengen van de principes van Een Cursus in Wonderen. Het is een persoonlijke en verdiepende ervaring waarin we meer leren over onze speciale functie en over wat ons tegenhoud een leven te leiden vol vertrouwen en bereidheid om leiding te aanvaarden.

“Wat als je maar wist dat alles wat plaatsvindt, alle gebeurtenissen in verleden, heden en toekomst, liefdevol gepland zijn…” (ECIW W135: 18)

Deze workshop is minder gestructureerd dan andere omdat we vertrouwen op de gezamenlijke wijsheid van het groepsbewustzijn dat ons zal leiden in wat nodig is – we zijn gelijkwaardig in dit proces wanneer we volledig aanwezig zijn en luisteren. Tijdens een workshop hebben we allemaal wel eens dat magische moment ervaren waarop de Heilige Geest het overnam en we ons met elkaar verbonden wisten. We weten dat wat ieder inbrengt in de groep ons allemaal diep raakt en dat de genezing die wij ontvangen ook zijn werking heeft ver buiten de workshop, in de levens van anderen. We weten niet welke lessen ‘Verder’ ons zal brengen. We vertrouwen erop dat deze lessen op een vriendelijk, liefdevolle en krachtige manier aan het licht zullen komen.

Voor wie is deze workshop? Voor iedereen die aan meer dan 1 workshop heeft meegedaan of Transpersoonlijk Coachen Opleiding jaar 1 heeft gevolgd.

Op deze workshop zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Komende ‘Verder’ workshops:

-

Testimonials

‘Verder’, een workshop zonder ‘menselijk’ plan, maar ‘hemels’ gepland! Wat een krachtige en authentieke belevenis!
Piet


Heel veel dank dat jullie er waren. Alles klopte, en was goed zoals het was. Vooral de inzet, liefde, bereidheid, moed en openheid van allen vond ik geweldig. Heel bijzonder om dit mee te mogen maken.

Wat dit weekend mij gebracht heeft is: Nu mijn licht is aangegaan, kan ik verder.
Hartegroet, Ton

Meer testimonials… 

Wat dit weekend mij heeft gebracht is: Bij mij zelf blijven, niet slim hoeven zijn maar aanwezig te zijn. Nederigheid in mijn rol die ik mag spelen en vertrouwen op dat alles liefdevol gepland is. IK BEN VEILIG!

Ik kan andermans geloof of rituelen eren ook als het niet mijn manier is. Door me hier wel tegen te verzetten vertel ik mij zelf dat de verlossing juist in het tegenover gestelde ligt. En dat is niet waar.
En dat verdriet, pijn en boosheid allemaal samen kunnen bestaan in acceptatie en liefde en dat al deze gevoelens in vrede gevoeld kunnen worden. Bedankt! 
Liefs, Bram 


Het feit dat er geen programma, trainers waren maakte het voor mij op de vrijdag nog behoorlijk oncomfortabel. Dat was een goede start, want juist op die plek kom ik allerlei dingen tegen waar mee te werken valt ( ik moet het goed doen, angst iets van mezelf te laten zien, niet weten hoe daar bij te komen, ergernis over anderen etc. etc). Het is wel makkelijk en veilig andermans aanwijzingen te volgen, iets wat in al die andere workshops gebeurde.

Het was – hoe zeg je dat? – mooi, indrukwekkend om mee te maken hoe Paul en Jane deelden wat er voor hun speelde. Het voelde heel authentiek, daarmee kwamen ze dichterbij en maakten het voor mij makkelijker ze als paul en jane te zien ipv trainers en zo dichterbij hun te komen.

De workshop liep vanaf een bepaald moment, het een volgde op het ander zonder dat we daar iets voor hoefde te doen. 

Voor mezelf heb ik vooral dankbaarheid meegenomen, dat vond ik nogal ontzagwekkend, dat ik dat mag ervaren – wie had dat ooit gedacht. Verder ontzag, eerbied voor ouders, broers, dat bracht nederigheid. Ik merkte ook dat ik het zwaar vond mijn vergeten kinderen neer te zetten, daarmee deed ik iets anders dan mijn familie. Ik vond het moeilijk mijn gevoelens daarover te vinden of uit te spreken.
Liefs, Jeanet

Dichterbij is voor mij verder, dat is mij nu duidelijk. Terugkeren naar de kern, via donkerte en pijn, om zo heel dicht bij mezelf te komen en zo ook bij de ander. Het niet weten, het overgeven, vertrouwen en meedeinen op wat er beweegt, brengt mij verder. In die kern heb ik verlangen gevoeld om het gemis in te sluiten van het verloren kind in mijzelf en mijn familiesysteem. Prachtig en liefdevol gepland, precies met die mensen die dat nodig hadden.

De reis dichter naar de pijn bracht mij terug naar liefde…bracht alles wat verloren of vergeten was weer in het licht. 

Ik heb het vaak gezegd maar nooit gevoeld… tot dit weekend … ook ik ben een kind van God.
Liefs, Marloes


Dit weekend heeft mij veel gebracht:
Ik heb heelheid ervaren, overgave, vertrouwen en veiligheid en zo veel bereidheid verder te willen, patronen los te laten.
Ik ben mij bewust geworden, heb ingezien, ervaren hoeveel delen van mij zelf ik mijn hele leven weggeduwd heb. Ik heb zelfs een deel weggetrapt van mijn volledig mens zijn. Ik heb delen ingesloten!
Vandaag al voel ik mij anders, completer en blijer en ik weet en voel dat dat komt omdat er veel geheeld is aan mij. Zo voelt dat en ik hoef niet te weten wát er precies gebeurd is.
Dank dank voor alle processen van jullie allemaal waar ik deze workshop getuige/deelgenoot van mocht zijn. Ik voel mij rijk!!!
Gerda 


Ik heb vandaag al 4 keer (!) geprobeerd jullie een mail te sturen met mijn ervaringen van dit weekend en het wil me gewoon niet lukken om dit in woorden te gieten. Het is te diep, te belangrijk en te niet van deze wereld om in wereldse woorden te kunnen gieten. Dus ik ga het niet meer proberen om aan jullie ( of mezelf ) uit te leggen …. ik laat het proces gewoon ZIJN. Ik hou van jullie en ben zeer vereerd met jullie!
Jelske

Wat dit prachtige weekend mij gebracht heeft:

  • overgave aan het niet weten en mij deze dagen volledig laten leiden door wat zich aandiende, in mezelf en in de anderen.
  • en wat ik daar dus ook ben tegen gekomen aan onzekerheden en oordelen over mezelf en anderen, wat een bewustwording weer.
  • het ervaren hoe zorgvuldig dit weekend gepland is door diegene wiens enig doel mijn en ieder anders welzijn is. Dat maakt mij nederig en daar voel ik een enorme dankbaarheid voor. 
  • gelijkwaardigheid ervaren, want we waren allemaal gelijk, allemaal deelnemer en allemaal bereid om kwetsbaarheid te tonen, gelijkwaardigheid ervaren is een groot geschenk.
  • hoe elke groep een groepsthema heeft en hoe dat thema zich heel rustig en zachtjes, zich steeds meer aandiende en zich ontvouwde en dat iedere deelnemer daar naadloos in past en een bijdrage aan levert. 
  • Indrukwekkend was de ontmoeting in de ademhalingsoefening, waarin ik kennis maakte met mijn twee kinderen die ik via 2 miskramen verloren ben. Ik ze kon zien en ervaren en met hen kon communiceren. Ontroerend en helend. Deze ervaring resulteerde op de laatste dag in een prachtige ceremonie, waarin iedereen de niet erkende kinderen in het familiesysteem in het licht heeft gezet en ik ook. Dat stuk in mij is geheeld en ik voel me nu veel meer ook moeder van nog twee kinderen en heeft het besef dat ik moeder van 4 kinderen ben, een plaats in mijzelf en in het familiesysteem gekregen. Het voelt als geluk en als warmte in mij!

Dank jullie wel dat jullie met mij en met ons allemaal op pioniersreis wilden gaan, een prachtig avontuur en graag ga ik met jullie weer verder op reis.
Heel veel liefs, Ine