‘The Edge’ (Het randje)

the-edge-wide

‘The Edge’ is zowel een driedaagse workshop als ook de praktische toepassing van ‘Een cursus in wonderen’.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die bereid is naar de plek in zichzelf te gaan waar hij of zij de afgrond vermoedt, de diepe duisternis van het niet-weten. De angstige leegte in je binnenste waar je niet van los kan komen en vreemd genoeg, ook toe aangetrokken voelt.

The Edge heeft misschien van al onze workshops wel de meest eenduidige focus op wat de Cursus ‘speciale relaties’ noemt. Daar waar het ego de ultieme verleiding biedt als vervanging van God door onze afgoden of idolen in de vorm van gehechtheden en verslavingen. En dan hebben we het niet alleen over drugs en alcohol, ook relaties, seks, macht, geld, bezit en eetverslavingen. En ja, zelfs spiritualiteit staat op de lange lijst waarmee jij jouw authentieke Zelf verborgen kan houden.

Deze workshop zal jou in contact brengen met de misleidende overtuigingen en valse beloften van het ego die de roep van de Ziel willen verstommen. Een roep die wacht om gehoord en herinnerd te worden teneinde je authentieke Zelf gewaar te worden. Daarmee heeft deze workshop heel eenvoudig jouw vrijheid als doel.

The Edge is voor gevorderden en heeft als voorwaarde dat je eerder hebt deelgenomen aan een van onze workshops.

Door wie wordt de workshop gegeven?
Jane Tipping, Godelieve Bos, Paul Goudsmit en Dirk Sijbesma werken samen om de praktische toepassing van ‘Een cursus in wonderen’ te demonstreren en in de praktijk te brengen via counseling, workshops en lezingen. De workshop is Nederlandstalig.

Op deze workshop zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Eerstvolgende Edge workshops: 

-