‘Stepping Up’ – Vakantieworkshop

stepping-up-wide

“Onze grootste angst is niet dat we ontoereikend zijn.
Onze grootste angst is dat we onmetelijk krachtig zijn.
We zijn het allerbangst voor het licht in ons,
niet voor onze duisternis.”
Marianne Williamson – A Return to love.

Wat is Stepping Up?
De titel ‘Stepping Up’ betekent zoveel als ‘Omhoog Stappen’ en in je kracht gaan staan. En toch is het dat ook weer niet. Zolang jij zelf denkt te weten hoe je dat moet doen en hoe dat er uit zal zien, lukt je dat niet. Lukt je dat nooit.

Wat Stepping Up wel is, is in de kracht van God gaan staan door Zijn Wil voor jou te leren kennen. En om dat mogelijk te maken willen we in deze workshop elkaar ontmoeten voorbij het domein van goed en kwaad. Een gebied waar we bereid zijn al onze kleinmakende scenario’s, ideeën, overtuigingen, angsten en maskers over wie we denken te zijn los te laten. Wie we zijn is volgens de Cursus ondergeschikt aan wat we zijn. Alleen wanneer we ons herinneren wat we zijn, verdwijnt de angst om te zeggen en te doen wat we werkelijk willen in dit leven.

En daarom gaat deze workshop misschien wel meer over ‘Stepping In’ van waaruit ‘Stepping Up’ jou zal worden gegeven. Hiermee ontvang je wat de Cursus jouw ‘Speciale Functie’ noemt. Datgene wat je werkelijk inspireert en authentiek maakt. De unieke reden dat jij hier bent. Dit is dan ook een workshop over werkelijk jezelf zijn en jouw leven ten volle leven. Omdat jij dat beter kan dan wie dan ook.

Op deze workshop zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Eerstvolgende Stepping up workshops:

-

 

Testimonials

Wat een prachtige reis, wat een prachtig kasteel! Een reis in mijzelf naar mijn kernkwaliteiten, valkuilen, allergieën en mijn uitdagingen, wat is mijn passie en wat wil ik brengen in de wereld. Weer een mooie ervaring en heel wat meer inzichten. Op naar de volgende uitdaging!
Ine

Liefde, openheid, ont-moeting, heldenheid, compassie.
Beppy