Hemelse vrouwen en… mannen!

levende-relaties-living-relationships-left

De Godin in jezelf

Deze vrouwenworkshop is ontworpen om vrouwen een ervaring te bieden van hun essentie en te herdefiniëren wat het betekent een geïnspireerde vrouw te zijn met passie en betekenis.

Na een lange weg van onderdrukking en misbruik hebben sociale hervormingen grote veranderingen voor ons gebracht. Wij hervonden onze stem en onze rollen zijn opnieuw gedefinieerd. Toch ervaren we soms een gevoel van tekort en schaamte. Velen van ons werken hard om dit goed te maken. We willen voor iedereen alles zijn: moeder, dochter, vriendin, partner of carrièrevrouw.

In welke rol dan ook in, het kan voelen als een nimmer aflatende zoektocht naar waardering buiten onszelf. Alsof ons offeren nooit genoeg is. Zo kunnen we ons klein en machteloos blijven voelen.

Deze workshop is een moment om jezelf te bevrijden en te gaan voor een leven van viering en toewijding. Het proces zal je de sleutel geven om de zelf gekozen gevangenis te openen door je te verbinden met de Godin in jezelf. Dan voelt het leven licht en ben je zeker van je ware aard en je innerlijke kracht en passie. Alleen vanuit dit Zelf kun je werkelijk authentiek dienstbaar zijn en inspiratie, passie en betekenis ervaren.

Hoewel de workshop gescheiden is van de mannenworkshop, is aan het slot een gezamenlijke ceremonie. Na dit weekend ga je in een nieuwe richting met een dieper bewustzijn en grotere helderheid in al je relaties.

De mannenworkshop wordt gegeven door Paul Goudsmit, hij werkt al jaren succesvol samen met Jane Tipping met ervaringsgerichte workshops over authenticiteit, passie, vrijheid en zingeving. 

Op deze workshop zijn algemene voorwaarden van toepassing. 

levende-relaties-living-relationships-right

De kracht van de man

Deze mannenworkshop is ontworpen om mannen de ervaring te bieden van hun essentie en te herdefiniëren wat het betekent een echte man te zijn.

Na een gruwelijke weg van oorlogen en vernietiging, van moord, roof en verkrachting, rust de door generaties opgebouwde schuld en schaamte op onze schouders. In deze gevaarlijke wereld dragen we vele maskers om dit te verbergen. Velen van ons werken hard om deze pijn te verbergen. We willen voor iedereen alles zijn: vader, zoon, vriend, partner of carrièreman.

In welke rol dan ook in, het kan voelen als een nimmer aflatende zoektocht naar waardering buiten onszelf. Alsof ons harde werken nooit genoeg is. En onder al onze stoerheid blijven we alleen en voelen ons tekort schieten.

In deze mannenworkshop vinden we de moed en bereidwilligheid deze waanzin in onszelf en elkaar aan te kijken. Want ergens tussen het masker van aardig zijn maar onzichtbaar en het pantser van stoer zijn maar alleen, is het gezicht van een echte man die werkelijk eerlijk, zeker en krachtig is. Alleen vanuit dit Zelf kun je authentiek dienstbaar zijn aan je omgeving en richting, doel en betekenis ervaren. Een indiaanse zweethut ceremonie is onderdeel van deze workshop.

Hoewel de workshop gescheiden is van de vrouwenworkshop, is aan het slot een gezamenlijke ceremonie met de vrouwen. Na dit weekend ga je in een nieuwe richting met dieper bewustzijn en grotere helderheid in al je relaties.

De vrouwen workshop wordt gegeven door Jane Tipping, zij werkt al jaren succesvol samen met Jane met ervaringsgerichte workshops over authenticiteit, passie, vrijheid en zingeving. 

Op deze workshop zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Eerstvolgende Levende relaties workshops:

 

Testimonials

‘Deze workshop heeft mij geholpen om in contact te komen met een innerlijke kracht in mij en die helemaal te ervaren. Het maakte me bewust van wat mij in die innerlijke kracht houdt en wat me eruit haalt. Het bracht me ook in een vergevingsproces met mijn moeder, een heling in mijzelf. Een workshop met prachtige rituelen en oefeningen. Het was en is nog steeds een cadeau aan mezelf om deze workshop te hebben ervaren, ik voel me meer verbonden met mezelf en van daaruit met de ander.’

– Liefs Ine