Workshops

De bevrijding / ‘Getting Real’

holy-little-girl

Vervelende dingen stoppen we meestal weg om er niet meer aan herinnerd te worden. We doen van alles om deze plek verborgen te houden.

Deze plek is ons donkere steegje en we verbergen die achter een 🙂 masker. Deze workshop gaat over dit donkere steegje.  -

De relatie-workshop

relaties-relationship-300-186

Het is geen toeval dat je wel of niet in relatie bent. Waarom hebben we eigenlijk relaties? Zijn relaties altijd zo ingewikkeld?

Hoe komt het dat ik altijd dezelfde types aantrek? Zal ik ooit een partner vinden waarbij ik gelukkig word?  -

Terug naar onschuld

Terug-naar-Onschuld-small

Seksualiteit is ons gegeven om liefdevol met jezelf en de ander te communiceren. En toch kunnen wij in deze intimiteit soms schuld, schaamte en spijt ervaren.

Misschien ken je momenten in je leven waar je de verbinding met de ander en jezelf hebt verbroken.  -

Vakantieworkshop

stepping-up

De titel ‘Stepping Up’ betekent zoveel als ‘Omhoog Stappen’ en in je kracht gaan staan. En toch is het dat ook weer niet.

Zolang jij zelf denkt te weten hoe je dat moet doen en hoe dat er uit zal zien, lukt je dat niet. Lukt je dat nooit.  -

Het randje / ‘The edge’

the-edge

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die bereid is naar de plek in zichzelf te gaan waar hij of zij de afgrond vermoedt, de diepe duisternis van het niet-weten.

De angstige leegte in je binnenste waar je niet van los kan komen en vreemd genoeg, ook toe aangetrokken voelt.  -

Verder

further-verder-300-186

‘Verder’ is onze nieuwste workshop die, net als de andere workshops, gericht is op het ervaren van vergeving van onszelf. 

Het is een persoonlijke en verdiepende ervaring waarin we meer leren over onze speciale functie en over wat ons tegenhoudt voluit te leven.  -

 

Hemelse vrouwen en mannen

vrouwen-zijn-hemels-en-mannen-ook

Deze vrouwenworkshop is ontworpen om vrouwen een ervaring te bieden van hun essentie en te herdefiniëren wat het betekent een geïnspireerde vrouw te zijn.

Deze mannenworkshop is ontworpen om mannen de ervaring te bieden van hun essentie en te herdefiniëren wat het betekent een echte man te zijn.