Transpersoonlijk Coachen 1

TPC-1-600-186

Transpersoonlijk Coachen – Word een professionele transpersoonlijk coach

Transpersoonlijk betekent letterlijk: het uitstijen boven de persoonlijkheid en het identificeren met een hoger doel. Transpersoonlijke coaches helpen cliënten zich te verbinden met hun authenticiteit en wezen, waardoor deze cliënten in staat zijn om op elk gebied voluit te leven.

Het geeft antwoord op de vraag: “Wie of wat ben ik”?

Hoe doen we dat? Door terug te kijken naar gebeurtenissen die onze persoonlijkheid hebben gevormd en overtuigingen die we hebben aangenomen en nog steeds ons leven bepalen. We kijken ernaar en blijven erbij met onze aandacht en nieuwsgierigheid tot ze getransformeerd worden tot de lessen in liefde die achter deze opvattingen liggen. Dat resulteert in ware vrijheid en diepe dankbaarheid.

In het eerste jaar van de opleiding gebruiken we methodes en processen om een helder en eerlijk beeld te krijgen van de persoonlijkheid zoals die in het verleden is gevormd. We zorgen hierbij voor een veilige en liefdevolle omgeving. Het doel is om ons authentieke zelf meer ruimte te geven en tegelijkertijd onze persoonlijke verhalen minder serieus te nemen.

In het tweede jaar ga je kennis maken – en praktisch oefenen- met de verschillende methodes en technieken die we gebruiken in het werk als coach. Deze zijn allemaal gebaseerd op de principes van ECIW.

Naast de opleiding bieden we ook doorlopende trainingen en workshops op het gebied van coaching en relatietherapie.

De opleiding kun je inzetten voor je eigen persoonlijke groei, maar je kunt er ook voor kiezen een ICF-certificaat als associate of professional coach te behalen.

Wat kun je van het eerste jaar verwachten?

 • Je leert over familiesystemen en over jouw eigen familiesysteem en waarom jij niet iemand anders bent geworden dan degene die je nu bent. Wie je bent is minder persoonlijk dan je wellicht denkt.
 • Je leert over Systeemtheorie en het vermogen vanuit systemen te denken over jezelf (persoonlijk), met de ander (inter-persoonlijk) en met de Geest (transpersoonlijk).
 • Je schrijft jouw eigen autobiografie voor verder zelfinzicht.
 • Je verkrijgt inzicht over ‘wat’ je bent versus ‘wie’ je bent
 • Het vermogen om authentiek te zijn in alles waar je in het leven mee te maken krijgt
 • Kennis en inzicht over diepe persoonlijke overtuigingen en het vermogen hierover vragen te stellen aan jezelf en met ogen van liefde te leren kijken.
 • Het bewustzijn om naar alle dingen te kijken als behulpzaam voor jouw persoonlijke reis.

Een belangrijk onderdeel van de opleiding is het in de groep delen van jouw levensverhaal en wat er in jou omgaat. Hierdoor ontstaan diepe rela es in de groep waarin je zult ervaren wat een Heilige rela e is en wat ware gelijkwaardigheid met alles en iedereen betekent.

Wat wordt er van de deelnemers verwacht?

 • Dat je op de cursusdagen aanwezig bent, op tijd komt, dat je participeert in leersituaties en bereid bent je open te stellen naar jezelf en elkaar.
 • Dat je het studiemateriaal bestudeert.
 • Dat je een persoonlijke autobiografie schrijft (ongeveer 20 bladzijden).
 • Dat je jouw eigen familiesystemen onderzoekt en in een genogram presenteert.

Bekendheid met het gedachtegoed van ‘Een Cursus in Wonderen’ of de bereidheid om zich daar in te verdiepen is behulpzaam voor een goed begrip van het aangeboden materiaal.

Jane-Tipping-&-Paul-Goudsmit-A-Course in MiraclesDoor wie wordt de Leergang 1 gegeven?
Jane Tipping en Paul Goudsmit werken al jaren succesvol samen in het geven van ervaringsgerichte workshops over authenticiteit, passie, vrijheid en zingeving.

Meer informatie en aanmelden?
De opleiding bestaat uit een intensief trainingsprogramma over een periode van 8 maanden van in totaal 22 dagen en 2 weekenden.
 
Deze opleiding begint op zaterdag 19 oktober 2019 en woensdag 23 oktober 2019. 
Je kunt kiezen tussen weekenden of woensdagen van 12:00 tot 19:00 uur.
 
Tijd: van 12.00 tot 19.00 uur
Locatie: Krachtwijkerweg 11, 3828 PM  Hoogland, Utrecht
Kosten: € 2500,- euro. ( Eventueel in termijnen te voldoen).
Deelname aan een Bevrijding weekend is verplicht.
Contact & informatie: Paul en Jane, tel. 06 23 33 64 11. – info@in-communication.com

Met Transpersoonlijk Coachen Leergang 1 begint een persoonlijke reis die je leven zal veranderen.

Eerstvolgende jaaropleidingen:

-

 

Testimonials 

‘Het eerste leerjaar van de opleiding Transpersoonlijk Coachen was voor mij een jaar met vele, vele ontdekkingen. Over mezelf, anderen en eigenlijk ook de wereld. Ik kwam er als een ander mens uit, iets dat ik nooit voor mogelijk had gehouden! Volwassener, opener, zachter en meer in staat om mijzelf en de rest met wat humor te bekijken.
We hebben veel gelachen, wat gehuild, veel geleerd ook, van elkaar en van Paul en Jane die elk moment dit pad met grote betrokkenheid en veel liefde hebben meegelopen!’  

J. de Jong


Lieve Paul & Jane,

Van harte bedankt voor jullie dit jaar. Het jaar 2016 was heel erg speciaal voor mij en de training maakte het nog sprankelender. Het is zo fijn om eindelijk een vader te hebben! En het is nog mooier om ook mezelf en mijn familie te helpen met onze problemen. Niet alleen familie, ook mensen om me heen zijn echt geraakt door wat er gebeurt met mij.

Veel Liefs, Christine 


Lieve Paul & Jane,

Waarom de keuze voor mij op dit beeldje viel? Verbinding, ontmoeting, eenheid, harmonie, groei en liefde (hartje) is wat ik erin zie en ook ervaren heb in het afgelopen jaar.  Thema’s om altijd aan te blijven werken, van harte zelfs… Paul & Jane, dank voor jullie open hart en huis en dit prachtige cursusjaar!

Liefs Joeke