Transpersoonlijk Coachen 1

za 18 okt 2014, 00:00 uur - za 21 mrt 2015, 00:00 uur

TPC-1-wide

Deze opleiding bestaat uit een intensief trainingsprogramma over een periode van 9 maanden met in totaal 24 dagen en 2 weekenden. De opleiding begint op 18/19 óf op 22 oktober, je kunt kiezen tussen weekenden of woensdagen van 12:00 tot 19:00 uur.

Leergang 1 voor 2014 – 2015
Het doel van de opleiding is de student kennis en vaardigheden bij te brengen met betrekking tot de unieke benadering van de Transpersoonlijke Psychologie binnen het gedachtegoed van ‘Een Cursus in Wonderen’. Transpersoonlijke Psychologie gaat verder dan ons verhaal en hoe wij gebeurtenissen in ons leven ervaren en betekenis geven. Het zoekt de hogere betekenis in alle ervaringen vanuit de basisovertuiging dat alle dingen vóór ons gebeuren en niet tegen ons. Daarmee krijgen alles betekenis en doel.

Met Transpersoonlijk Coachen Leergang 1
begint een persoonlijke reis die je
leven zal veranderen.

Onze ziel herkent dit wonder en de schoonheid van alle ervaringen in het leven en twijfelt geen ogenblik aan een goddelijk doel in alle ervaringen. Onze geest twijfelt echter aan alles dat niet kan worden bewezen binnen de ‘realiteit’ van onze zintuigen waar geloof, intuïtie en innerlijk weten vreemd en verdacht zijn.

Met behulp van relevante literatuur over familiesystemen en familieopstelling en door ervaringsgerichte werkvormen doe je onderzoek naar de kernovertuigingen van waaruit mensen hun leven sturing geven. Door het leren toepassen van vergevingsmethoden leer je bewuster worden over jouw functie en waarde in de wereld als een instrument van verzoening (ECIW-T1.III.2-3).

In het eerste jaar ben jij zelf het belangrijkste onderzoeksobject voor de praktische toepassing.

Begeleiding
Jane Tipping en Paul Goudsmit werken al jaren succesvol samen met ervaringsgerichte workshops over authenticiteit, passie, vrijheid en zingeving. Zij worden geassisteerd door oud studenten van de opleiding.

Praktische informatie
De opleiding bestaat uit een intensief trainingsprogramma over een periode van 8 maanden met in totaal 24 dagen en 2 weekenden.

De opleidingsdagen vinden elke woensdag plaats, vanaf 15 oktober 2014, van 12.00 tot 19.00 uur.

 
Contact: Paul Goudsmit & Jane Tipping
M: 06 - 23 33 64 11
Brochure: brochure jaartraining
Data TPC1 2014 - 2015
Aanmelding: Deelname aan een Bevrijding weekend is nodig. Aanmelden via: info@in-communication.com
   
Locatie: Hoogland
Adres: Krachtwijkerweg 11, 3828 PM Hoogland
   
Kosten: € 2500
Betaling: Evt. in termijnen betaalbaar
   
Kaart wordt geladen...

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.