The Edge

vr 15 nov 2019, 13:00 uur - zo 17 nov 2019, 18:00 uur

Een 3 daagse workshop als praktische toepassing van ‘Een Cursus in Wonderen’

Deze workshop is bedoeld voor degene die bereid is naar de plek in zichzelf te gaan waar hij of zij de afgrond vermoedt, de diepe duisternis van het niet-weten. De angstige leegte in je binnenste waar je niet van los kan komen en vreemd genoeg, ook toe aangetrokken voelt.

The Edge heeft misschien van al onze workshops wel de meest eenduidige focus op wat de Cursus ‘speciale relaties’ noemt. Daar waar het ego de ultieme verleiding biedt als vervanging van God door onze afgoden of idolen in de vorm van gehechtheden en verslavingen. En dan hebben we het niet alleen over drugs en alcohol, ook relaties, seks, macht, geld, bezit en eetverslavingen. En ja, zelfs spiritualiteit staat op de lange lijst waarmee jij jouw authentieke Zelf verborgen kan houden.

Deze workshop zal jou in contact brengen met de misleidende overtuigingen en valse beloften van het ego die de roep van de Ziel willen verstommen. Een roep die wacht om gehoord en herinnerd te worden teneinde je authentieke Zelf gewaar te worden. Daarmee heeft deze workshop heel eenvoudig jouw vrijheid als doel.

The Edge is voor gevorderden en heeft als voorwaarde dat je eerder hebt deelgenomen aan een van onze workshops.

Door wie wordt de workshop gegeven? 
Jane Tipping en Paul Goudsmit werken samen om de praktische toepassing van ‘Een Cursus in Wonderen’ te demonstreren en in de praktijk te brengen via counseling, workshops en lezingen.

De workshop is Nederlandstalig.

 
Contact: Paul en Jane; T 033 - 258 71 77 of M 06 - 23 33 64 11 info@in-communication.com
Brochure:
Aanmelding: Je kunt je aanmelden door je adres en telefoonnummer aan ons door te geven via bovenstaand e-mailadres, en door een aanbetaling te doen.
   
Locatie: Orvelte
Adres: Flintenweg 4-6, 9441 PC Orvelte
   
Kosten: €450 voor een 2 persoonskamer, inclusief materiaal, maaltijden en overnachtingen (1 persoonskamer + €75)
Betaling: Via aanbetaling: Maak €50 over op rekening NL05 RABO 01702.39.039 t.n.v. Inspirational Communication Unlimited onder vermelding van: ‘EDGE november 2019’
   
Kaart wordt geladen...

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.