Terugkeer naar Onschuld

vr 22 jun 2018, 12:00 uur - zo 24 jun 2018, 18:00 uur

Terug-naar-Onschuld-wide

Seksualiteit is ons gegeven om liefdevol met jezelf en de ander te communiceren. En toch kunnen wij in deze intimiteit soms schuld, schaamte en spijt ervaren. Misschien ken je momenten in je leven waar je de verbinding met de ander en jezelf hebt verbroken.

Misschien ben je keer op keer teleurgesteld in je verwachtingen. Misschien heb je geleerd – voor de lieve vrede – het er uiteindelijk maar niet meer over te hebben. En daarmee is er een eenzame plek in jezelf waar schuld, schaamte en spijt de bewoners zijn. 

Misschien ben je daarom seksualiteit gaan gebruiken om de ander en jezelf schuldgevoelens te bezorgen. Misschien is het wel een straf voor je geworden of een offer. Misschien ben je het gaan gebruiken om controle te hebben of juist controle even te los te laten. Misschien lijkt het verdwenen uit je leven en voel je er niets meer bij. Misschien ben je in een relatie en ervaar je leegte, eenzaamheid en onvrede. Misschien vermijd je juist relaties of heb je aan één relatie niet genoeg. Wanneer je ook maar iets wat niet liefde is ervaart bij jouw seksuele beleving ben je uitgenodigd.

 
Contact: Paul Goudsmit, M: 06 - 23 33 64 11 / T: 033 - 258 71 77 info@in-communication.com
Brochure:
Aanmelding: Je kunt je aanmelden door je adres en telefoonnummer aan ons door te mailen via bovenstaand e-mail adres, en door minimaal €100,- euro over te maken op bank rek: IBAN NL47 RABO 0170 2400 29 t.n.v. Paul H. Goudsmit, onder vermelding van: ‘Onschuld juni 2018’.
Hierna volgt een bevestiging en verdere informatie over betaling, verblijfplaats, een routebeschrijving en wat je nodig hebt tijdens deze twee dagen.
   
Locatie: Orvelte
Adres: Flintenweg 4-6, 9441 PC Orvelte
   
Kosten: € 400,- inclusief materiaal, maaltijden en overnachtingen (2 persoonskamer, 1 persoonskamer (wanneer beschikbaar) + €75)
Betaling:
   
Kaart wordt geladen...

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.