Stepping up

ma 27 apr 2020, 00:00 uur - do 7 mei 2020, 23:59 uur

“”Our deepest fear is not that we are inadequate…
it is that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness that fright- ens us …”
-Marianne Williamson

Wat is Stepping Up?

Dit is een workshop waarin je jezelf leert ervaren en zijn, het leven ten volle levend. Het is een workshop over het leven van je grootste potentieel. Het lijkt een deel te zijn van de menselijke psyche om nieuwsgierig te zijn naar wie we zijn. In onze beleving is die vraag niet relevant. Wat wel belangrijk is, is ons te herinneren WAT we zijn. Wanneer we ons dit herinneren verdwijnt de angst; de dingen die we wilden zeggen, doen of zijn blijven niet langer ongezegd of ongedaan. Is het nu jouw tijd? De eerste week is om je te helpen die delen in je leven te ontdekken waarin je authentiek leeft, en die waarin je (nog) angstig bent.

Door een combinatie van het verdiepen van het begrip hoe je in elkaar zit en een aantal ervaringsgerichte oefeningen, zul je geleid en bemoedigd worden jouw uniciteit en passie te laten zien.

Stepping Up spreekt tot dat deel van jou dat authentiek wil zijn, dat vanuit het hart wil spreken en jouw plek innemen in de wereld, zijnde zo groots en magnifiek als je werkelijk bent. De wereld heeft jouw authentieke zelf nodig.

Het is ook ontspannend en om van te genieten. We zullen in de ochtenden werk doen en in de middag is er vrije tijd om de omgeving te ontdekken, te zwemmen of lekker niets te doen. In de avonden zullen we weer samenkomen om onze gedachten te delen over de gebeurtenissen van de dag.

Je kunt vroeg komen en een aantal vrije dagen doorbrengen voor de workshop of iets langer blijven na de workshop. Deelnemers zijn welkom van over de hele wereld.

Individueel zijn Jane en Paul krachtige studenten en leraren van een Cursus in Wonderen die gespecialiseerd zijn in het tot leven brengen van de spirituele principes en concepten van de Cursus door de praktische toepassing in hun dagelijkse leven. Wanneer ze samen zijn is hun werk diepgaand transformatief.

Begeleiding
Jane Tipping en Paul Goudsmit werken al jaren succesvol samen met ervaringsgerichte workshops over authenticiteit, passie, innerlijke vrijheid en zingeving.

 
Contact: Paul Goudsmit & Jane Tipping
M: +31 (0)6 - 23 33 64 11 (in Europa), of 1-416-260-0354 (in Canada / U.S.) info@in-communication.com
Brochure: > Download flyer
Aanmelding: Je kunt je aanmelden door een vooruitbetaling van min. € 100 op IBAN NL47 RABO 0170 2400 29 t.n.v. Paul H. Goudsmit en door het sturen van een mail met naam + adresgegevens naar info@in-communication.com
   
Locatie: Malmedy
Adres: , Malmedy
   
Kosten: Kosten : € 1,499, $2,199 CDN, $1,649 USD, £1,349
Betaling:
   
Kaart niet beschikbaar

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.