Lezing over ECIW

za 14 sep 2019, 14:00 uur - za 14 sep 2019, 16:30 uur

Voor 13 september 2019 aanmelden bij info@eciw-breda.nl

Inloop vanaf 13:30 uur

Waarom zou ik geen onvrede voelen om de reden die ik denk?’ De Cursus legt uit dat wat ons werkelijk onvrede brengt onze herinnering aan onopgeloste zaken uit het verleden is. Toen dit gebeurde, hebben we ongezonde en kwellende overtuigingen over onszelf ontwikkeld zoals ‘Ik ben het niet waard dat mensen naar mij luisteren’ of ‘mijn gevoelens zijn onacceptabel’.

Wat er is gebeurd – is gebeurd, maar onze interpretatie van de gebeurtenis en wat dit betekent hebben we verzonnen. Nu gaan we vrolijk (of niet zo vrolijk) verder met ons leven en gebruiken onze interpretatie of perceptie van deze gebeurtenissen uit het verleden als de hoekstenen van ons geloofssysteem.
We hebben twee opties waar we onze huidige onvrede voor kunnen gebruiken. We kunnen het gebruiken als opnieuw een bewijs om ons huidige geloofssysteem te versterken of te behouden. Of we kunnen het gebruiken om te leren wat deze overtuigingen zijn en door een uniek vergevingsproces, die je na deze middag overal kunt gebruiken veranderen, als ze je niet langer dienen.

 
Contact: Henny van der Feer 06 5536 5758 info@eciw-breda.nl
Brochure: > Download Flyer
Aanmelding: Voor 13 september aanmelden bij info@eciw-breda.nl
   
Locatie: Gemeenschapshuis de Blaker
Adres: Graaf Hendrik III Plein 128, 4819 CL Breda
   
Kosten: € 15,00 (krap tarief € 10,00)
Betaling:
   
Kaart niet beschikbaar

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.