De Bevrijding

vr 7 feb 2020, 12:00 uur - zo 9 feb 2020, 18:00 uur

holy-little-girl-wide

Iedereen heeft zo zijn of haar verhaal. Of het nu een mooi of naar verhaal is, we hebben ons verhaal zelf gemaakt. Als kind zijn we daar al mee begonnen. De mooie dingen vertellen we verder. De vervelende dingen hebben we vaak diep weggestopt om er niet meer aan herinnerd te worden. We doen van alles om deze plek verborgen te houden voor onszelf maar vooral voor anderen. Deze plek is ons donkere steegje dat we verbergen achter een☺masker.

Hoewel we zijn vergeten wat we daar hebben weggestopt, gaat dit steegje altijd met ons mee. Deze workshop gaat over dit donkere steegje. Als iemand jouw gevoelige snaar raakt, word je er weer aan herinnerd. In je leven is dat al vele malen gebeurd, op vele manieren, op verschillende plaatsen en met allerlei mensen. Meestal begrijp je niet eens waarom jij je zo geraakt voelt. Wat wel elke keer hetzelfde is ben jij en de weerstand die in je werd opgeroepen. En de onvrede waarmee je achter blijft.

In deze ervaringsgerichte workshop word je met alle respect uitgenodigd jouw onvrede te delen en de weerstand te onderzoeken. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een klein beetje bereidwilligheid om echt te zijn. Als je de moed hebt een moment langer in jouw donkere steegje te blijven, zal je meer leren over jezelf dan je ooit hebt gedaan. Op deze plek wacht op jou het antwoord van misschien wel de meest raadselachtige vraag “Wat ben ik?” Met het antwoord maakt onvrede plaats voor vrede en vrijheid.

Deze workshop is ook praktisch. Je leert en oefent een methode die je kunt gebruiken in ieder aspect van je leven en in al je relaties. Deze methode is gebaseerd op de toepassing van de ideeën van ‘Een Cursus in Wonderen’ en “…. beoogt de blokkades weg te nemen voor het bewustzijn van de aanwezigheid van liefde, die jouw natuurlijk erfgoed is. Het tegendeel van liefde is angst, maar wat alomvattend is kent geen tegendeel.”

 
Contact: Paul Goudsmit & Jane Tipping
M: 06 - 23 33 64 11 info@in-communication.com
Brochure: > Workshop brochure
Aanmelding: Je kunt je aanmelden door je adres en telefoonnummer aan ons door te geven via bovenstaand e-mailadres, en door een aanbetaling te doen.
   
Locatie: Orvelte
Adres: Flintenweg 4-6, 9441 PC Orvelte
   
Kosten: € 350, inclusief materiaal, maaltijden en overnachtingen (2 persoonskamer, 1 persoonskamer + €50)
Betaling: Via rekening NL 05 RABO 0170 2390 39 t.n.v. Inspirational Communication Unlimited onder vermelding van: "Bevrijding februari 2020"
   
Kaart wordt geladen...

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.