Coaching

Relatiecoaching

Personal-Coaching-300-186 ‘ Het is geen toeval dat je wel of niet in relatie bent. Waarom hebben we eigenlijk relaties? Zijn relaties altijd zo ingewikkeld en hoe komt het dat ik altijd dezelfde types aantrek?  We hebben allemaal een bepaald type persoon nodig die op een of andere manier een weergave is van ons verleden. Daarom geeft elke relatie ons de mogelijkheid pijn en verdriet uit het verleden los te laten. Verlossing is niet los verkrijgbaar. De onmacht om zich herhalende patronen te veranderen is misschien wel de belangrijkste reden waarom er zoveel mensen uitelkaar gaan en opnieuw opzoek gaan naar ‘de ware’. Maar pas wanneer je bereid bent verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen pijn en je deze niet meer bij een ander legt,  kunnen dingen veranderen. Je kunt je bij relatiecoaching door ons, Paul Goudsmit en Jane Tipping, laten begeleiden. We zijn bereikbaar via: M: 06 – 23 33 64 11   of per E-mail via het secretariaat.

Doorgaande groepen

ongoing-groups-doorgaande-groepen-300-186 Al jaren verzorgen Paul Goudsmit en Jane Tipping doorgaande, open groepen in Hoogland bij Amersfoort voor studenten van en geïnteresseerden in Een cursus in wonderen. Paul en Jane brengen de Cursus tot leven doordat ze gericht zijn op de praktische toepassing van de spirituele principes van de Cursus. Iedereen is van harte welkom. Je hoeft je niet op te geven. Als je Een cursus in wonderen hebt, neem het dan mee. Komende groepsbijeenkomsten:  -

Persoonlijke coaching

calimero Coachen gaat over contact en aanvoelen wat er bedoeld wordt. Als coach en cliënt elkaar al eens ontmoet hebben is een coachinggesprek via Skype ( waarbij je elkaar kunt zien) of via de telefoon ook mogelijk. Dit wordt nog steeds met argusogen bekeken, maar degenen die het echt proberen zijn meestal enthousiast. Sterker nog, het biedt zelfs voordelen, het is immers een mooie oplossing voor tijds- en fileproblemen. Meer informatie Wil je meer weten over persoonlijke coaching bij ons, al dan niet via Skype? Voor Skype-coaching gelden dezelfde tarieven en voorwaarden als voor ‘real-life’ coaching: 5 sessies van 1 uur à € 300 excl. btw. Het is aan te bevelen om het 1e gesprek wel ‘face-to-face’ te houden.  Voor persoonlijke coaching kun je terecht bij Paul Goudsmit. Hij is bereikbaar via M: 06 – 23 33 64 11  of per E-mail via het secretariaat.